Ångrar du ditt köp? - Du har returrätt
Du har full ångerrätt 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalskick. Av hygieniska skäl så gäller inte ångerrätten bad- och underkläder.
Kostnad vid retur 
Vid retur eller byte av varor står ni för transportrisk och returfrakten. Om det gäller en reklamation så kontakta kundtjänst på support@bikinibox.se. Vid godkänd reklamation står vi för returfrakten. Ett byte av vara tar ca
10-14 dagar, detta förutsatt att den finns i lager. Vid byten bjuder vi på frakten för det nya utskicket. 
Tillvägagångssätt vid retur
Anmäl din retur till kundtjänst via mail: support@bikinibox.se.
Meddela ditt namn och ordernummer. Skicka dina varor i originalskick till oss i ett väl förslutet paket/brev. Det går bra att använda paketet varan kom i om det fortfarande är helt. Tejpa då över fraktetiketten med vår adress. Vänd dig till ett postombud för frankering av paketet.

Returer skickas till:
Fashionbox
Södra Esplanaden 35
22352 Lund

Återbetalning
Vid Paypalbetalningar överförs varans kostnad och kostnad för utskicksfrakt till Paypalkontot som betalningen utfördes med. Om ni istället önskar överföring till bankkonto ber vi er kontakta oss på supporten via email med uppgifter om Bank och kontonummer dit ni vill ha pengarna överförda. Vi meddelar er via email när vi mottagit returen och återbetalt pengarna. Glöm inte att uppge ordernummer!